Erzscheidergården Hotell

erz02

Hjerterom kan bety så mangt

For Elin, Frank og de andre på Erzscheidergården Hotell betyr det å forsterke gjestens Røros-opplevelse. Det lykkes de så godt med at det går gjetord om det gode vertskapet.

Ønsket seg konferansegjester, skapte en helhet
De hadde allerede et godt omdømme og trofaste gjester. Nå ville de satse tyngre i konferansemarkedet og gi hele bygget et løft. En ny konferanseavdeling og nye gjesterom kom til. Lobbyen og resepsjonen skulle pusses opp, og skilting måtte på plass. Ny logo og nettside likeså. Dette ble en ypperlig mulighet til å skape en gjennomgående helhet i interiør og identitet. Og det er noe av det aller morsomste vi i Form til fjells vet!

Hjemmekoselig, med preg av Røros
«Übererzscheider» Elin har levd med hotellet dag og natt i snart 20 år. For oss ble det viktig å finne løsninger hun ble fornøyd med, og bevare det hjemmekoselige preget hun har satt på hotellet. Hjemmekoselig og Røros ble derfor to viktige stikkord for interiørarkitekt Hege og designerne. Både interiør og identitet skal gi følelsen av trygge rammer. Nettsidene gir en fornemmelse av Røros og opplevelsen som venter, mer enn å beskrive i detalj. Fargene er lune – som vertskapet, og logo og typografi er basert på historisk tradisjon – som bygget.

Fullt hus
Ingen av hotellets rom er like, men alle bærer preg av vertskapets varme. Nå har Erzscheidergården fått en gjennomgående helhet i interiøret og en visuell identitet som står i stil med vertskapet. Som utstråler personlighet og omtanke for alle de som skal tilbringe tid her. Og slikt merker gjestene! Ikke så rart da kanskje, at belegget i perioder er opp mot 100 %.

Og her overlater vi ordet til Erzscheidergården:

 

Lønnsomt samarbeid med Form til fjells
«Vi vurderte lenge å gjøre hele interiørjobben sjøl. I ettertid ser vi at det å bruke interiørarkitekt var noe av det smarteste vi kunne ha gjort. For når man starter et slikt prosjekt, aner man ikke omfanget av det. Men det gjør fagfolkene! Hege har lyttet til oss, diskutert med oss og sammen har vi kommet fram til løsninger vi er svært fornøyde med. Og vi er sikre på at samarbeidet med Hege Ødegård og Form til fjells har spart oss for både tid og penger.»

 

En rød tråd …
«Heges interiørarbeid har vært viktig for å gi hotellet en rød tråd. Nå har vi lokaler som er helt i vår ånd, og som er blitt en opplevelse i seg selv. Og som gjestene våre gir kjempegod respons på!»

 

… og de viktige detaljene
«Bruker du en interiørarkitekt, forventer du sjølsagt at hun skal bidra med mer enn mannen i gata. Hege har vist at hun tenker mye mer helhetlig enn vi sjøl ville ha gjort. Samtidig har hun stålkontroll på de detaljene som er så viktige, men som vi som ikke er fagfolk tenker så mye over.»

 

 

Profilfoto: Form til fjells, Tom Gustavsen

erz01 Erzscheidergården Hotell, nettside Erzscheidergården Hotell Erzscheidergården Hotell, romskilt og visittkort Erzscheidergården Hotell

 

  • Kunde: Erzscheidergården Hotell
  • Dato: 2010 -


Lignende prosjekt