Røros hotell

Røros hotell, adm.dir. Mikael Forselius

Adm.dir. Mikael Forselius

 

Fra kjede til frittstående hotell

Den sterkeste i verden, er den som står mest alene, skrev Henrik Ibsen. Nå er det ikke sikkert at Mikael Forselius og alle de andre på Røros Hotell hadde akkurat Ibsen i tankene da de bestemte seg for å gå ut av kjeden de var med i. Men det er i hvert fall sikkert at de som frittstående hotell nå kan vise fram sitt sanne jeg. Og det gjør de med kjærlighet til Røros.

Man må ha en plan!
Røros Hotell har hatt en spesiell plass i rørosingenes hjerte siden oppstarten i 1951. Når hotellet nå skulle stå på egne ben igjen, var det på tide å få den gamle flammen til å blusse opp igjen. På strategisamlinger, ledet av Form til fjells, jobbet de ansatte, ledelsen og styret seg fram til nye verdier og en ny visjon, som grunnsteiner i den nye merkevareplattformen. Med verdiene ekte, raus, omsorgsfull og kreativ, og visjonen Vi skal skape de beste hotellopplevelsene på fjellet i Skandinavia – og vi skal gjøre det med kjærlighet til Røros, var lista lagt høyt da Form til fjells tok fatt på arbeidet med ny visuell profil.

Moderne og skandinavisk, men med Røros-forankring
Hotellet ga oss klar beskjed om at de heller ville framstå som skandinavisk enn typisk norsk. Ambisjonen er å tiltrekke seg nye målgrupper, satse mer på ferie- og fritidsgjester og samtidig beholde rørosingenes gunst. Vi gikk på skattejakt på hotellet, og fant mye særegent og stilig. For eksempel ga spesialdesignede kobberlamper fra 50-tallet inspirasjon til symbolet i logoen.

Man kan komme langt med ekte kjærlighet 
I reiselivsbransjen har hotellet fått gode tilbakemeldinger på sin utradisjonelle måte å profilere tilhørigheten til Røros på. Og med ny nettsidedesign har nett-bookingen gått rett til værs. Røros Hotell er nå faktisk et av de hotellene i Norge som har høyest andel av bookingen sin på nettet. Så nå ligger alle muligheter åpne for Røros Hotell, som til fulle har bevist at røtter i et verdensarvsted også gir vinger til å fly.

Røros hotell Røros hotell Røros hotell anno 1951 Røros hotell, foto Tom Gustavsen Røros hotell

 

  • Kunde: Røros hotell
  • Dato: 2008 -


Lignende prosjekt