VELG MED HJERTET

Velg med hjertet Audun Jøstensen Lutnæs

Markedsføring av Fjellregionen som et godt sted å jobbe, leve og bo

Velg med hjertet er en relansering av initiativet «Velg Røros med hjertet» fra Form til fjells. I samarbeid med Røros Kommune tok Form til fjells i 2013 initiativ, og utarbeidet et samarbeid mellom næringslivet på Røros som fremmet kommunen som et attraktivt sted å jobbe, leve og bo for unge voksne. Nå i 2016 utvider vi prosjektet til å gjelde alle kommunene i Fjellregionen for å synliggjøre arbeidsmuligheter og hjertevalg gjennom gode foto- og teksthistorier fra Holtålen, Røros, Os, Tolga, Tynset, Rendalen, Alvdal og Folldal.

På nettsted, facebook og instagram skal vi formidle unike historier om mennesker som bor, jobber og lever i regionen. Velg med hjertet er et prosjekt Form til fjells har tatt initiativ til fordi vi syns det er så mye fint med hele regionen som fortjener å få mer oppmerksomhet. Prosjektet skal først og fremst være en plattform for inspirasjon.


Følg prosjektet på velgmedhjertet.no

Velg med hjertet på Facebook

 

Velg med hjertet Siri Hafstad Eggset  Velg med hjertet Berit Indset & Anders Wilmann ferdigIMG_5420 ferdigIMG_5456 Velg med hjertet Anders Urset den yngre Velg med hjertet Nicole Schedlkes

 

  • Kunde: Form til fjells
  • Dato: 2013-


Lignende prosjekt