KAD 2222 grey

Visuell identitet

En helhetlig identitet bidrar til at kundene kjenner merkevaren din, i tillegg er den et viktig virkemiddel for at du og alle som jobber med merkevaren ikke mister fokus på hva det er dere skal jobbe med. Logo, typografi, farger, bildebruk, symboler og layout er noe av det vi helt konkret putter i verktøykassa slik at det blir enkelt å fremstå profesjonelt når du kommuniserer.

”Design is thinking made visual”

– Saul Bass

KAD 2240 grey less

Strategi

Alle virksomheter trenger en strategi for å kunne kommunisere hvilke produkter og tjenester de kan tilby sine kunder. Vi arbeider med merkevarestrategi, kommunikasjonsstrategi og strategi for sosiale medier.

JJF7464 grey

Webdesign


Skreddersydde nettsider er et håndverk. Alle detaljer er nøye planlagt og tilpasset både når det gjelder strategi, design og funksjon. Dette gir deg en unik nettside som ingen har maken til. Vi arbeider med interaksjonsdesign, UX/UI-design og webdesign.

Charlotte prosess

Trykksaker

Vi levere alt av trykksaker: Magasin, årsrapporter, bøker, foldere, brosjyrer, kalendere, plakater, annonser. Emballasje og skilt er også en stor del av det vi leverer. For et godt resultat er vi rådgiver og sparringspartner på valg av papir og materialer.

KAD 2152 bw less2

Innholdsproduksjon

Å skrive gode tekster og produsere godt innhold er avgjørende for at din markedsføring skal lykkes. Vi kan for eksempel utarbeide en strategi og plan for innholdsproduksjonen, produsere artikler, nyheter og annet innhold, lese korrektur og språkvaske tekster med mer.

”I de store franske typer er jeg aldeles forelsket; jeg har ikke set noget smukkere for en digtsamling. Trykte med disse typer vil digtene blive dobbelt så gode!”

– Henrik Ibsen

IMG 5618 grey

Sosiale medier

På sosiale medier kan vi bidra med å legge en strategi for virksomheten din, tilpasse grafisk materiale, gjennomføre kampanjer eller være ansvarlig for all aktivitet.